Inchecken

De check-in voor alle luchtvaartmaatschappijen vindt weer plaats in de vertrouwde vertrekhal (Departures).

Op de vluchtinformatieschermen staat aangegeven aan welke balie je luchtvaartmaatschappij je verwacht. Heb je nog geen instapkaart en/of wil je nog bagage afgeven dan meld je je aan bij de check-in balie van je luchtvaartmaatschappij.

Indien je reeds in bezit bent van een instapkaart/boarding pass (omdat je via de website van je luchtvaartmaatschappij hebt ingecheckt) en enkel met handbagage reist, kan je meteen doorgaan naar de veiligheidscontrole/screening.

Reis je alleen met handbagage dan kan je je ook inchecken aan de “Self Check-in” kiosken.

Voorzie de dag van je vertrek voldoende tijd om alle formaliteiten af te handelen. Voor een vlucht binnen de EU adviseren we je 2 uur op voorhand en voor een vlucht buiten de EU 3 uur op voorhand aanwezig te zijn.
Dit is voldoende, nog vroeger komen, heeft geen zin.

Download hier een handige gids met daarin de info die je in 4 eenvoudige stappen van je voordeur tot aan het vliegtuig helpt. Hij bevat nuttige info, tips en handige weetjes om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen

Verwachte drukte 23 - 29 Juli 2018

Verwachte drukte 23 - 29 Juli 2018

Verwachte drukte 30 juli - 5 augustus 2018

Verwachte drukte 30 juli - 5 augustus 2018

Om het inchecken nog vlotter te laten verlopen en waar mogelijk tijd te besparen, zijn er op Brussels Airport verschillende mogelijkheden tot inchecken: